Ekte personer, ekte historier.

Nils E. Agerup

“Tapte huset med gamle minner i brann, men heldigvis kunne jeg ta kontakt med Fidi Video, som hadde sikkerhetskopi av alt vi hadde digitalisert av filmer for 3 år siden hos dem, og som kunne ta frem igjen disse verdifulle minnene vi hadde fått digitalisert her. En liten trøst…”

Knut Foss

“Hei! Knut Foss, her. Jeg har sett gjennom filmene jeg fikk med sammen med filmrullene før helgen, og det ser fantastisk ut! Tusen takk for strålende arbeid. Jeg skal som sagt anbefale dere.”

Dag Langerød

“Takk igjen for rask og flott hjelp! Filene så fine ut, og så litt på innholdet akkurat. Akkurat som jeg tenkte det skulle være. Blir en vinner dette her”

Kjell Muller

“Hei. Jeg har ny film på minnepenn. Denne fungerer perfekt. Takk for rask respons og ypperlig service. Riktig god helg :-)”

Dag Eikeseth

“Hei! Jeg viser til hyggelig besøk hos dere fredag ettermiddag i forbindelse med henting av våre digitaliserte 8 mm smalfilmer. Det var fint at arbeidet ble gjort ferdig så fort slik at jeg kunne vise filmene allerede lørdag kveld ved anledningen for vårt Oslo-besøk. Vi er godt fornøyd med resultatet og i det hele den service vi er blitt møtt med. Takk for hjelpen…”

Håkon Matre

“Jeg er hjemme igjen etter en fantastisk periode på Asorene, og vil bare melde at dere nå kan sende pakken med filmrullene som er digitalisert i retur når det måtte passe dere. Takk for vel utført arbeid! Og takk for at dere overførte filmfilene via deres skytjeneste til meg mens jeg var på Asorene! Det er flere som har sagt «det skulle jeg gjerne gjort også» når jeg forteller om mitt digitaliseringsprosjekt, og jeg har sagt at det er bare å ta kontakt, så skal de få deres kontaktopplysninger. Jeg oppdaget da jeg kom hjem igjen i forgårs at vi allerede er kommet til den tiden da det passer å si Riktig God Jul!”

Visar Beqiri

“Har du gamle filmer hjemme (vhs, betamax, 8mm…osv) og ønsker å konvertere dem til dagens digitale formater, da anbefaler jeg Fidi!!! Gode priser, kvalitet og kjempe service!”

Odd Jorstad

“Hei igjen, å tusen takk for en flott fremkalling av mine super og dobbel 8 smalfilmer, var kjempe fine filmer. Skal anbefale dere til andre.”

Camilla Pedersen

“Etter telefonsamtalen med den beste service jeg har fått på lenge, skal jeg levere mine kassetter i morgen.”

Tove Brovold Aanesrud

“Super service, meget profesjonelle karer og ikke minst rask levering. Anbefales på det sterkeste!”

Marit Elise Ødegaard

“Raskt levert og flott resultat. Anbefales til alle som har gamle filmer liggende.”

Heidi Merete Strandberg Aursand

“Flott jobb og morsom satt sammen video av gamle bilder. Veldig veldig hyggelig og hjelpsomme karer. De kan anbefales på det sterkeste.”

Anne-Berit D. Fjeld

«Fantastisk service. Rask levering og supert resultat på digitalisering av familiens Super 8mm smalfilmer.  Anbefales på det sterkeste.»