Ekte personer, ekte historier.

Torunn Borgen Gård

«Ville bare si tusen takk!  I går kveld fikk vi et gjensyn med familiemedlemmer som ikke er blant oss lenger, vi fikk kjenne litt på ungdomsopplevelser og ikke minst: Vi fikk gjenoppleve barndommen til våre tre gutter! Denne opplevelsen kan vi nå dele med dem, ektefellene deres og også barnebarn . Kvelden i går – fantastisk…det blir nok mange repriser. Så, takk igjen og god helg!
Hilsen Torunn og Leif.
PS. Vi har allerede anbefalt venner å kontakte FIDI 👍»

Leif Gunnar Bach

«Har nettopp fått digitalisert 45 videokassetter og 5 minnebrikker hos Fidi Video. Flott service og topp resultat på dette. Kan anbefales. Tusen takk Asgeir. 😄👍»

Jørgen Graarud

«Jeg fikk digitalisert 39 videokassetter hos Fidi Video og har nå sett på filmer i helga og det er god kvalitet. Vi er veldig fornøyde! 😊»

Paul Farstad

Paul har skrevet følgende på Facebook:

«Har nettopp fått digitalisert 7 videokassetter hos FIDI VIDEO. Topp service og topp resultat! Anbefales!»

Nils E. Agerup

“Tapte huset med gamle minner i brann, men heldigvis kunne jeg ta kontakt med Fidi Video, som hadde sikkerhetskopi av alt vi hadde digitalisert av filmer for 3 år siden hos dem, og som kunne ta frem igjen disse verdifulle minnene vi hadde fått digitalisert her. En liten trøst…”

Anne-Berit D. Fjeld

«Fantastisk service. Rask levering og supert resultat på digitalisering av familiens Super 8mm smalfilmer.  Anbefales på det sterkeste.»

Tove Brovold Aanesrud

“Super service, meget profesjonelle karer og ikke minst rask levering. Anbefales på det sterkeste!”

Knut Foss

“Hei! Knut Foss, her. Jeg har sett gjennom filmene jeg fikk med sammen med filmrullene før helgen, og det ser fantastisk ut! Tusen takk for strålende arbeid. Jeg skal som sagt anbefale dere.”

Dag Langerød

“Takk igjen for rask og flott hjelp! Filene så fine ut, og så litt på innholdet akkurat. Akkurat som jeg tenkte det skulle være. Blir en vinner dette her”

Kjell Muller

“Hei. Jeg har ny film på minnepenn. Denne fungerer perfekt. Takk for rask respons og ypperlig service. Riktig god helg :-)”

Dag Eikeseth

“Hei! Jeg viser til hyggelig besøk hos dere fredag ettermiddag i forbindelse med henting av våre digitaliserte 8 mm smalfilmer. Det var fint at arbeidet ble gjort ferdig så fort slik at jeg kunne vise filmene allerede lørdag kveld ved anledningen for vårt Oslo-besøk. Vi er godt fornøyd med resultatet og i det hele den service vi er blitt møtt med. Takk for hjelpen…”

Håkon Matre

“Jeg er hjemme igjen etter en fantastisk periode på Asorene, og vil bare melde at dere nå kan sende pakken med filmrullene som er digitalisert i retur når det måtte passe dere. Takk for vel utført arbeid! Og takk for at dere overførte filmfilene via deres skytjeneste til meg mens jeg var på Asorene! Det er flere som har sagt «det skulle jeg gjerne gjort også» når jeg forteller om mitt digitaliseringsprosjekt, og jeg har sagt at det er bare å ta kontakt, så skal de få deres kontaktopplysninger. Jeg oppdaget da jeg kom hjem igjen i forgårs at vi allerede er kommet til den tiden da det passer å si Riktig God Jul!”

Visar Beqiri

“Har du gamle filmer hjemme (vhs, betamax, 8mm…osv) og ønsker å konvertere dem til dagens digitale formater, da anbefaler jeg Fidi!!! Gode priser, kvalitet og kjempe service!”

Odd Jorstad

“Hei igjen, å tusen takk for en flott fremkalling av mine super og dobbel 8 smalfilmer, var kjempe fine filmer. Skal anbefale dere til andre.”

Camilla Pedersen

“Etter telefonsamtalen med den beste service jeg har fått på lenge, skal jeg levere mine kassetter i morgen.”

Marit Elise Ødegaard

“Raskt levert og flott resultat. Anbefales til alle som har gamle filmer liggende.”

Heidi Merete Strandberg Aursand

“Flott jobb og morsom satt sammen video av gamle bilder. Veldig veldig hyggelig og hjelpsomme karer. De kan anbefales på det sterkeste.”

Paul Farstad

Jeg har fått digitalisert forskjellige typer videokassetter hos FIDI VIDEO. Topp resultat! Topp service! Anbefales!

Roar Midtskog

“Har nettopp fått digitalisert 7 stk. videokassetter hos FIDI VIDEO. Topp service og topp resultat! Anbefales!”

 

 

 Dag Hamre

«Har nettopp fått digitalisert 45 videokassetter og 5 minnebrikker hos Fidi Video. Flott service og topp resultat på dette. Kan anbefales. Tusen takk Asgeir.»

Arne Krøvel

“Hei og takk for filmoverføring så langt. Veldig hyggelig å se igjen filmer fra 45 år tilbake! Takk for fint arbeide! Jeg sender dere ytterligere ca. 20 større Super 8mm filmspoler i dag.”

Kurt Erik Brinch

«Nå har jeg gjort min 3. bestilling med konvertering av gammel smalfilm helt tilbake fra 1958  + gamle videokassetter hos FIDI Video, v/Asgeir Lund. De 2 første bestillingene gjorde jeg da FIDI holdt til på Østerås i Bærum. Da jeg nå nettopp ville gjøre min 3.bestilling, hadde FIDI Video flyttet til Eidsvoll. Men pga de meget profesjonelle tjenestene jeg hadde fått ifbm mine første bestillinger, valgte jeg helt klart å gjøre reisen til Eidsvoll for å bestille også min 3. tjeneste hos FIDI, tilsvarende de 2 første bestillingene mine. Konverteringene fra analogt materiale til digitalt ble så bra!  Og det har jeg skjønt skyldes bl.a. rensingsprosessen m.m. som det gamle filmmaterialet gjennomgår. I tillegg til dette er det veldig god struktur i leveransen jeg mottar. Servicen og punktligheten betyr også mye. Dessuten dyktige fagfolk som gir info og svar på spørsmål jeg har innen dette faget. Anbefales på det sterkeste å benytte FIDEO Video.»

Bjørn Bakke

«Hei igjen. Jeg ønsker å benytte meg av tilbudet dere har ut denne måneden, og sender dere 7 stk. Digital 8 kassetter og 8 stk. Mini DV kassetter. Jeg ble veldig fornøyd sist dere digitaliserte videoer for meg!»