FILM-FORBEDRING

Bildeforbedring av smalfilm og videofilmer: FIDI PRO FILMFORBEDRING. Vi bruker bransjens mest ekstreme algoritmer for å rydde opp i støyende klipp som har synlig støy, korn, striper og andre ufullkommenheter.

ANBEFALES PÅ DET STERKESTE
– Les under her HVORFOR:


Filmforbedring på smalfilmer som Super 8mm, Dobbel/Standard 8mm og 16 mm. er noe av det viktigste du kan gjøre for å optimalisere gleden av å se filmer som er 70-40 år gamle!
Se filmer fra 1950-tallet til 1980-tallet på en mye bedre måte enn normal digitalisering (som også kan bli bra, men de blir som regel veldig «kornete».) Vår løsning er FiDi Video PRO, som er VELDIG GODT MOTTATT av våre kunder siden vi begynte med dette for 4-5 år siden.

Og prisen er USLÅELIG! Antagelig er prisen en avgjørende faktor for mange. Det er ikke mange på markedet som tilbyr filmforbedring. En konkurrent av oss tar til sammenligning ca. kr. 500,- for hver påbegynte halvtime. Dette betyr minst kr. 17,- pr. minutt. Vi tar kr. 8,- pr. minutt med vår kampanjepris! D.v.s. under halve prisen!

Vi kan forbedre dine filmer om du ønsker å redusere synlig støy, korn, striper og andre ufullkommenheter i filmene dine. Enhver form for støy i filmer kan noen ganger ødelegge den visuelle opplevelsen og kvaliteten i filmene. Dette er forårsaket av en rekke faktorer, bl.a. lavt lysnivå, sterk korning, mm.

Vårt avanserte digitaliseringsutstyr gjør det som regel unødig å forbedre videofilmene dine, men spesielt gamle Super 8mm og Dobbel8 filmer kan være av en så dårlig kvalitet at det er nødvendig med en oppgradering ved hjelp av Fidi PRO Filmforbedring, som gir en større visuell opplevelse og forbedret kvalitet til filmene dine.

Vår løsning for bildeforbedring heter FIDI PRO FILMFORBEDRING. Vi bruker bransjens mest avanserte og mest ekstreme algoritmer for å rydde opp i støyende klipp.

Film- og videokvaliteten forbedres samtidig som nyanser,  detaljer og klarhet i originalopptaket bevares. I mange tilfeller reddes klipp som ellers ville være ubrukelig. Faktisk bruker vårt avanserte utstyr inntil 24 timer pr, film for å kunne utføre algoritmejobben. Her snakker vi kvalitet.

FIDI PRO FILMFORBEDRING er tilgjengelig først og fremst for smalfilm, men vi kan også gjøre dette for videokassetter, som sjelden er nødvendig.