SE DET PÅ TV MED EN GANG!

Lagre dine minner – vi gjør det superenkelt for deg.

 

Legg minnene dine på  USB MINNEPENN  eller  EKSTERN HARDDISK,  på  DVD  eller i  SKYEN.

 

Fidi Video digitaliserer og klargjør alle dine gamle smalfilmer og videokassetter, slik at de kan vises DIREKTE og MED EN GANG på Smart-TV, på en PC eller Mac – uten at du behøver å gjøre noe selv på forhånd! Alt er klappet og klart til bruk.

Det er f.eks. bare å sette inn minnepennen inn i en av USB-portene på baksiden av din Smart-TV eller i en USB-port på din datamaskin og se filmene dine med en gang.

Filmene dine er digitalisert til et format som alle redigeringsprogrammer kan bruke. Dette formatet, MP4-h.264, er svært anerkjent for sitt allsidige bruk, og brukes bl.a. av alle kjente plattformer som f.eks. YouTube, Facebook, osv., i tillegg til at alle redigeringsprogrammer, TV-skjermer, datamaskiner, etc. kan «lese» dette formatet.

Og det skal mye til for å få behov for eksterne harddisker. Hos oss betaler du uansett KUN for 1 stk. minnepenn, selv om du skulle ha behov for 2 eller flere minnepenner. Vi spanderer. Gjør det enkelt og rimeligere for deg selv!

Om du har bestilt dine filmer på DVD, bruker du din DVD-spiller du har koblet til din TV.  Husk – vær forsiktig med å ikke få store riper på DVD-platen.  Da vil du ikke kunne se filmene dine lenger.

 

Ingen andre gjør som oss!