REDIGERINGSPROGRAM

Vi anbefaler et redigeringsprogram fra en av verdens ledende produsenter, til en rimelig penge. Vi snakker kun om noen hundrelapper.

bilder-vhs til dvd-google photo-behandling-personver-oppbevaring og sletting-smalfilm-smalfilm 8mm-smalfilm 16mm-smalfilm 16mm-digitalisering-digitalisering av film-digitalisering av videokassetter-digitalisering av bilder-henter og leverer-levere på døren-videokassetter-digitaliserer videokassetter-vhs-digitalisere-video-spørsmål og svar-dvd-leveringstid-digitaliserte-digitalisere video-digitalisere film-digitalisere bilder-digitalisere vhs

De fleste av oss har liggende en masse familievideoer, reisevideoer, osv., som vi har lyst til å dele med familie og venner.

Har du lyst til å lage video fra en minneverdig begivenhet, for eksempel en konfirmasjon eller et bryllup? Med dette programmet vil du kunne lage spektakulære filmer, selv om du mangler erfaring med filmredigering.

Programmet er enkelt å forstå og lære, og du vil kunne mestre dette programmet på under 30 minutter. Programmet kan kjøpes til bruk på PC eller på Mac.

Dette redigeringsprogrammet har ingen kompliserte innstillinger, kun selvforklarende dra-og-slipp funksjoner.

Med flotte overganger, filtre og titler, får du filmene dine til å se profesjonelle ut. Og du kan eksportere filmene til populære formater og dele direkte på YouTube, Facebook, osv.

Om du vil lese mer om dette flotte redigeringsprogrammet, kan du gjøre det her.    Og du kan prøve det ut GRATIS. Husk å krysse av for Windows eller MAC. Velkommen til en utrolig verden!

Leverandøren av redigeringsprogrammet har også mange andre flotte programmer for PC, og som du kan ha stor nytte og glede av – finn ut mer.

Også for MAC er det mange flotte programmer du kan ha stor glede og nytte av – se her

Du må bestille dette redigeringsprogrammet direkte fra leverandøren, og du kan gjøre det her.

Du må bestille programmet på leverandørens hjemmeside og ikke fra oss.